Warning: Creating default object from empty value in /var/www/f3fitness.hu/Application/Models/EventsModel.php on line 457
 
In english
 
 
A COMBOD - F3 Fitness Center

A COMBOD

A comb edzésének alapvető gyakorlata a guggolás. Igazán nagy combok nem fejleszthetők guggolás nélkül. Ha valaki növelni akarja a combjait, annak edzéseit a rendes guggolás köré kell felépítenie. Az összes többi gyakorlat kiegészítő jellegű, bármilyen fontos is. Mindegyiknek megvan a maga haszna, de a guggolás nélkül igazi méretek nem érhetők el.
 

A guggolás után (kezdők kivételével) célszerű legalább még egy gyakorlatot végezni az elülső combizmok edzésére. A combfeszítés nagyon jó izolációs gyakorlat a négyfejű combfeszítő izom definíciójának elérésére, de masszív nagy combok a guggolás mellett esetleg csak a lábtolással fejleszthetők. A combfeszítést nem szabad akkor használni, amikor az ember a guggoló erejét próbálja növelni, mert csökkenti a guggolással emelni bírt súlyt.

 

Nem szabad megfeledkezni a kétfejű combizomról, a comb-bicepszről sem. Ezt az izmot minden láb-edzés alkalmával meg kell dolgoztatni. A lábhajlítás szögét változtatva a comb-bicepsz különböző részeire irányítható a hatás, s ennek megfelelően maximalizálható azon területek fejlődése. A lábtoló géppel valóban nagy súlyok használhatók, és a géppel elég jól és viszonylag kényelmesen megdolgozható a comb, többféle szögből is (a láb elhelyezése igen sokféleképpen változtatható). Ennek ellenére a comb méretének növelésére a leghatásosabb gyakorlat egyenlőre még a (szabályosan végrehajtott) guggolás.


hírek
Események

Ünnepi nyitva tartás / Széchenyi tér 9. (Apáca u. 2 felöli bejárat)
Házirend
 

F3 Fitness Center

7621 Pécs, Munkácsy u. 33.


F3 Hard Line

7621 Széchenyi tér
(bejárat az Apáca u.2. felől)


info@f3fitness.hu

+36 72/517-333

Nyitva: H-V.: 6-24 h