In english
 
 

Esemény

 
Ünnepi nyitva tartás Ünnepi nyitva tartás
Ünnepi nyitva tartás / Széchenyi tér 9. (Apáca u. 2 felöli bejárat)
Házirend Házirend
Házirend
Ünnepi nyitva tartás Ünnepi nyitva tartás
Ünnepi nyitva tartás (F3 Fitness Center / Munácsy u. 33)
2017 Január 1-től ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS-T is elfogadunk ! 2017 Január 1-től ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS-T is elfogadunk !
2017 Január 1-től ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS-T is elfogadunk ! AYCM
Sportkártya Sportkártya
2016 május 1-től Sportkártyát is elfogadunk !
Bisnode AAA tanúsítvány Bisnode AAA tanúsítvány
A cégünk a Bisnode AAA tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik.
Sztárvendégünk: Kiss Jenő testépítő világbajnok, Mr. Universe Sztárvendégünk: Kiss Jenő testépítő világbajnok, Mr. Universe
Sztárvendégünk: Kiss Jenő testépítő világbajnok, Mr. Universe HIT, AKARAT, KITARTÁS, ALÁZAT Ez a négy szó, ami jellemzi azokat az embereket, akik véghezviszik azt, amit megálmodnak. Én arra bíztatlak Titeket, hogy MERJETEK ÁLMODNI! Ne halogassátok, tűzzetek ki már most célokat magatok elé! Kezdjétek kicsiben, az apró sikerek megmutatják az irányt, a kudarcok pedig megerősítenek. Igen, ezek egy boldog és büszke ember szavai. Hamarosan köreinkben üdvözölhetjük Kiss Jenő testépítő világbajnokot, Mr. Universe-t, aki hamarosan a Mr. Olimpia címért indul harcba.
Hunyadi János Emlékverseny Pécs - 2014 Hunyadi János Emlékverseny Pécs - 2014
Vajon ki Pécs legkitartóbb embere?! Erre a kérdésre keressük a választ az F3 - The Hard Line közreműködésével a Hunyadi János Emlékverseny keretei közt. A hagyományteremtő buzogánytartó versenyt ifjúsági és felnőtt korcsoportban idén februárban hirdetjük meg.
A legenda Pécsett: Kiss Jenő - február 8. 10 óra - F3 Fitness Center A legenda Pécsett: Kiss Jenő - február 8. 10 óra - F3 Fitness Center
Ahogy már felvezető cikkünkben hírt adtunk róla, hamarosan Pécsre érkezik a magyar testépítés egyik élő legendája. Kiss Jenő az F3 Fitness Center vendégeként egy kötetlen közönségtalálkozó keretein belül osztja meg élményeit, tapasztalatait Pécs kultikus edzőtermében, amit a Bajnokok termeként is emlegetnek.
 

F3 Fitness Center

7621 Pécs, Munkácsy u. 33.


F3 Hard Line

7621 Széchenyi tér
(bejárat az Apáca u.2. felől)


info@f3fitness.hu

+36 72/517-333

Nyitva: H-V.: 6-24 h